Drodzy Państwo,

Bardzo dziękujemy za zaufanie, jakim obdarzyli nas Państwo. Dokładamy wszelkich starań, aby doskonale dbać o Państwa zdrowie i mamy liczne dowody na to , że w wielu przypadkach udaje się to wykonać. Zdajemy sobie jednak sprawę z tego, że możemy działać jeszcze  lepiej, być może inaczej.

Do doskonalenia się potrzebna jest nam Państwa pomoc. Dlatego oddajemy w Wasze ręce platformę komunikacyjną,  dzięki której będą Państwo mogli powiedzieć innym pacjentom, że dbanie o zdrowie i leczenie nie musi być przykre i stresujące, wskazując na jasne strony doktorA. Ogromnie zależy nam również na opiniach ukazujących słabsze punkty naszych działań, miejsca, w których widzą Państwo możliwość zmiany na lepsze.

W celu precyzyjnego rozpatrzenia Państwa uwag, prosimy o przedstawienie się, byśmy mogli dokładnie zweryfikować sytuację, której dotyczy krytyczna uwaga i dokonać zmian. Jeśli przekażą nam Państwo swój adres, odpowiemy na każdy list.

Dziękujemy na współpracę i czekamy na opinie, gdyż jesteśmy skupieni na Tobie.

 

 

PODZIEL SIĘ SWOJĄ OPINIĄ



Chciałabym pogratulować firmie DoktorA wspaniałej pielęgniarki; pani Eliza Szatańska jest osobą perfekcyjnie wykonującą zabiegi, miłą, pełną empatii w stosunku do ludzi, życzliwą. Dziękuję wraz z mężem “DoktorA”. Pragnę wyrazić nadzieję, że cały personel pielęgniarski będzie czerpał wzór z pani Elizy.

Maria Łebkowska, 08.08.2017

Szczególne podziękowania dla pana dr Adama Zielińskiego. Świetny specjalista, wyjątkowo sympatyczny człowiek!

Maria Łebkowska, 08.08.2017

Leczylam naczynia. Z sukcesem.
A do tego ta atmosfera: Dr Adam Zielinski i pani pielegniarka Eliza Szatanska – bylo bezpiecznie i bezstresowo, mimo wielokrotnego nakluwania nogi a ja sie przeciez wczesniej balam zastrzykow. Dziekuje, polecam :-)

Malgorzata Z., Warszawa, 04.07.2017

Niedawno pan doktor Zieliński zamknął mi żyłę w nodze. Jestem zachwycona jego profesjonalizmem, oddaniem swojej pracy i pacjentom. Jest bardzo miły , nie narzuca się , proponuje, podaje rozwiązania, wszystko jasno wyjaśnia. Zabieg przebiegł bezboleśnie, również po nie było żadnych powikłań,a nawet bólu.Panie pielęgniarki uśmiechnięte, miłe i niezwykle pomocne. bardzo dziękuję

Aneczka R., 24.01.2017

Trafiłam do Państwa kliniki, aby odetkać dziecku uszko. Jako, że zdarzyło nam się to po raz pierwszy, nie wiedziałam że mam zakropić je parafiną przed wizytą (nie poinformowano mnie o tym podczas rezerwacji wizyty). Doktor Cecherz próbował wypłukać uszko, ale się nie udało, w związku z czym kazał przyjść za tydzień i przepisał dicortineff (dziecko gorączkowało i nie byłam pewna, czy to właśnie nie od ucha). Zapłaciłam za wizytę 140 zł i nadal nie wiedziałam, co dziecku jest. Okazało się, że inny laryngolog (NFZ) potrafił sam zakropić dziecku parafinę do obu uszu, odczekać 30 min i efektywnie je wypłukać, i to za darmo! Gdyby pan doktor okazał trochę dobrej woli, nie musiałybyśmy się męczyć cały weekend.

doktorA: Szanowna Pani, Bardzo jest mi przykro w związku z zaistniałą trudnością. Rejestracja nie mogła Pani poinformować przed wizytą o konieczności zakropienia parafiny, ponieważ to lekarz na wizycie ocenia stan pacjenta i podejmuje decyzje co do kolejnych kroków. Niewykluczone, że łatwość z jaką doktor laryngolog (NFZ) usunął wydzielinę z ucha wynikała z faktu wcześniejszego zastosowania przez Panią zaleceń naszego laryngologa. Podczas płukania uszu niekiedy nie udaje się usunąć całej wydzieliny i zabieg wymaga powtórzenia. Jeśli była by konieczność powtórzenia zabiegu, odbył by on się bez opłaty z Pani strony. Przepraszam za zaistniałe okoliczności i niedogodność dla Pani oraz Dziecka. Jednocześnie informuję, że wiosną do naszego zespołu lekarskiego dołączy na stałe Pani doktor laryngolog, która przyjmowała w doktorA kilka miesięcy temu i zjednała sobie grupę ceniących ją pacjentów. Bardzo dziękuję za Pani uwagę, sygnały od naszych pacjentów są dla nas bardzo ważne. Łączę wyrazy szacunku. Alicja Zielińska Dyrektor Medyczny

Ewa Folentarska, 17.01.2017

Jestem, a właściwie to byłem, niezbyt szczęśliwym posiadaczem rany na lewej stopie. Ranę miałem przez 10 lat a jedyną proponowaną mi metodą “leczenia” była amputacja! Dopiero gdy trafiłem do Państwa kliniki i zostałem otoczony opieką dr Adama Zielińskiego wszystko się zmieniło. Po półtora roku leczenia z rany pozostało wspomnienie. Cudowna sprawa i ciężka do opisania słowami. Dziekuje!

Zbigniew Kamiński, 12.09.2016

Doktor Janeczek rzucił nowe światło na moje leczenie. Mogę z czystym sumieniem polecić tego lekarza. Jeśli będzie taka potrzeba to jeszcze do Was wrócę. Pozdrawiam i dziękuję.

Zuzanna Smagała, 01.08.2016

Korzystam z konsultacji u dr Kamont (dermatolog) i lekarza rodzinnego. Jestem zadowolony z efektów leczenia i życzliwości lekarzy. Polecam wszystkim to Centrum.

Maciej Niemczak, 19.07.2016

Byłam tylko raz u Państwa, ale od razu wyczuwa się w tym miejscu uprzejmość i życzliwość. Do dr Plewińskiego zapisałam się co prawda z polecenia i nie zawiodłam się. :) Już na wejściu widać ,że zatrudniacie Państwo profesjonalistów. Oby tak dalej i trzymam kciuki za Was!

Paulina Rybarczyk, 19.07.2016

Dziękuję za pomoc w opanowaniu skomplikowanego medycznego tematu. To na razie tyle……mam nadzieję, że dzięki doktorA choroba została wykryta w na tyle wczesnym stadium, że będę do was także przychodzić z błahymi katarkami.

Opinia Anonimowa, 18.07.2016