Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym. Ukończyłam studia inżynierskie i magisterskie w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego ze specjalizacją Dietetyka oraz studia podyplomowe na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym z Dietetyki klinicznej.

Pracuję jako wykładowca akademicki na Wydziale Medycyny Rodzinnej Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz na Wydziale Dietetyki w Wyższej Szkole Rehabilitacji.

W swojej codziennej pracy pomagam pacjentom z różnymi jednostkami chorobowymi:

– zaburzeniami glikemii, cukrzycą typu 2, insulinoopornością i hipoglikemią

– chorobami przewodu pokarmowego (refluks, wrzody żołądka, helicobacter phylori, wrzodziejące zapalenie jelita grubego, uchyłkowatość jelit, choroba Leśniowskiego-Crohna)

– zaburzeniami mikroflory jelitowej i problemach trawiennych (IBS, SIBO, SIFO, IMO)

– zaburzenia hormonalne (niedoczynność i nadczynność tarczycy, Hashimoto, zespół Cushinga, PCOS, endometrioza)

– chorobami autoimmunologicznymi (RZS, ZZSK, Hashimoto, Cukrzyca typu 1, Łuszczyca)

– chorobami metabolicznymi (stłuszczenie wątroby, otyłość, nadciśnienie, wysoki poziom cholesterolu, dna moczanowa, osteoporoza)

Przygotowuję szczegółowe zalecenia żywieniowe z planem suplementacji do samodzielnego stosowania, a także indywidualne jadłospisy dostosowane do preferencji żywieniowych, czasu i budżetu Pacjentów. 



Gwarantuję przyjazną atmosferę podczas konsultacji i czas na każde pytanie, również takie, które pojawią się w trakcie współpracy.

Nauczę Cię zasad zdrowego, ale i smacznego odżywiania. Pomogę w walce o zdrowie i szczupłą sylwetkę.

Zajmuję się zarówno dziećmi jak i dorosłymi, amatorami sportu, a także osobami na dietach wegańskich, wegetariańskich, ketogenicznych i niskowęglowodanowych.

Uczestniczę w licznych konferencjach i szkoleniach, aby być na bieżąco i pomagać zgodnie z aktualną wiedzą. Prowadzę też webinaria w ramach własnej praktyki oraz uczelni wyższej dla studentów i kadry akademickiej.